Breedstraler, mist, stuur of dim -licht set 2200LM per lamp
Breedstraler, mist, stuur of dim -licht set 2200LM per lamp

Breedstraler, mist, stuur of dim -licht set 2200LM per lamp Deze Breedstraler, mist, stuur of dim -licht set 2200LM per lamp is zeer compact in formaat waardoor deze bijna over in toegepast k

Artikelnummer

 

€ 69,95
€ 39,95
Prijs per set van 2 st.
Velden met een * zijn verplichte velden

Breedstraler, mist, stuur of dim -licht set 2200LM per lamp


(Als klanten bij ons komen met lamp-vervanging wensen hebben wij deze set vele malen aangeboden en toegepast. Bij zeer veel verschillende auto's als mist licht of breedstraler en stuurlicht en tot op heden zijn onze klanten hier zeer over te spreken en zijn er geen problemen ondervonden)Deze Breedstraler, mist, stuur of dim -licht set 2200LM per lamp is zeer compact in formaat waardoor deze bijna over in toegepast kan worden. Door zijn lichte opbouw en samenstelling is deze makkelijk te verwerken en toe te passen in bijna elke koplamp unit.
Met de COB (Chip On Board) High power LED chips uit Taiwan die een lichtopbrengst hebben van totaal 4400LM. (afhankelijk van type koplamp of projector)

LED-chip opbouw

De opbouw van de ledchips die zijn toegepast op de mini led icht set zijn zo geplaatst dat het 98% overeenkomt met de gloeispiraal van een halogeenlamp zodat de verstrooiing tot het minimium wordt gebracht.

Canbus
Deze led dimlicht set dekt voor 98% van de canbus voertuigen en kan zoals alle andere led lampen niet garanderen dat er geen melding zal komen op uw dashboard. Mocht er alsnog een melding komen op uw dashboard dan hebben wij een passende oplossing zoals een plug&play weerstand set die direct tussen de bestaande stekkers kunnen worden geplaatst.
Er hoeft dus niet geknipt en geplakt te worden in bestaande draden.

Deze lamp is overal toepasbaar voor waaronder dus ook de Dimlicht functie, maar als breedstraler stuurlicht, mistlicht en groot-licht komt hij beter tot zijn recht


Specificaties  4400LM mini led dimlicht set

(Product informatie per 1 lamp)
model lamp elk model fitting
Type LED COB LED highpower chips
Vermogen verbruik 24W
Toepassing voltage 12V
Lumen weergave 2200LM
Kleur 6000K helder wit
Koeling radiator warmte afvoer
Canbus Ja 
Levering  Set a 2 stuks


Toepassing voor deze mini led dimlicht set :
Dimlicht, grootlicht, breedstraler, mistlicht, stuurlicht, overige passende toepassingenDit artikel heeft geen E-Keur voor op de openbare weg vanwege een EU verordening. 
Lees hier wat het precies inhoud i.v.m het plaatsen van deze verlichting.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.