Door de moderne auto's met CAN-BUS-of FIS-monotoring voor het illuminattion systeem kan het voor komen dat de LED lichten niet door de auto te worden erkend, of niet goed werken,
(ze knipperen alleen de eerste 5 seconden na het inschakelen of het display van de boordcomputer toont een foutmelding licht).
Dit probleem kan eenvoudig worden opgelost.
De belastingsweerstand wordt parallel aangesloten op de LED-lamp (niet in serie!). In geval van twijfel alstublieft laten installeren door een professional.

Bij LED `s kan het gebeuren dat de boordcomputer toont" defecte lamp "vanwege het lage stroomverbruik. Door gebruik te maken van de belasting verzet (resistor), wordt het falend verslag op de boordcomputer vermeden.
Alleen door parallelschakeling van de weerstand in de aansluitingen van de LED wordt een belasting gesimuleerd die overeenkomt met het vermogen van de oorspronkelijke (knipper)licht.
Let op! Het vermogen weerstand wordt warm wanneer het actief is. Dus installeer zodanig, dat geen onderdelen beschadigd raken vanwege de verwarming.
Via een weerstand van de functie wordt waarschijnlijk werkt, dus in het geval een uitvalt de flitsfrequentie automatisch verhoogd om de bestuurder van het lampuitval waarschuwen.
Controleer daarom de functie van het knipperlicht regelmatig.


Widerstand = Resistor
                Blinker = De led lamp
 


Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
  • access_time Gratis verzending vanaf €25
  • headset_mic Bereikbaar via mail, chat of telefoon
  • euro_symbol Online veilig & snel betalen
  • access_time Gratis verzending vanaf €25
  • headset_mic Bereikbaar via mail, chat of telefoon
  • euro_symbol Online veilig & snel betalen
   1  2  


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.