USA-Style knipperlicht modules (US-lights)

USA-Style knipperlicht modules Met deze universele US-Module kunt u uw knipperlicht een constante stadslicht functie geven. De US-module is op bijna elke auto toepasbaar en zorgt dat uw knipperlicht

Artikelnummer

 

€ 29,95
€ 21,95
Prijs per stuk

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

USA-Style knipperlicht modules  (US-lights)


Met deze universele US-Module kunt u uw knipperlicht een constante stadslicht functie geven. De US-module is op bijna elke auto toepasbaar en zorgt dat uw knipperlicht gedimd mee brandt met de normale verlichting van uw auto. Uw knipperlichten geven dan een mooi gedimd licht waarmee u een mooie Amerikaanse uitstraling kunt creëren. 

Dit systeem is ook veel terug te vinden op de Amerikaanse auto's. Het knipperlicht gaat uiteraard wel knipperen wanneer u een richting aangeeft.

Instructie:
U kunt de US-Module heel eenvoudig in uw auto monteren en net zo gemakkelijk er ook weer uit halen.
De installatie van de modules duurt ongeveer 10-20 minuten.
montage instructies worden meegezonden
 

Belangrijk:
Deze universele USA-Module is enkel geschikt om knipperlichten een Amerikaanse look te creëren. Auto's met CanBus Boordcomputer kunnen problemen hebben met dit systeem, indien uw stadslicht of knipperlicht wordt gecontroleerd door de boordcomputer kunt u een kleine aanpassing doen middels een schakel-relay toe te passen. Deze bieden wij ook elders op onze site aan.
Voor een groot deel van de voertuigen hebben wij zelf hebben gedaan, zijn nog geen problemen ondervonden hierover.
Wij raden u aan om van tevoren na te gaan.


 
USA-Style knipperlicht modules.
VS-Style richtingaanwijzer modules.


Het pakket bevat slechts twee VS-stijl signaal licht modules en installatie instructies. Geen verbindingsdelen zijn inbegrepen.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.